Reser till Slovenien för lärarkonferens
30 maj 2024

Årets Siesc-konferens äger rum i staden Vipava, som ligger 75 km söder om Ljubljana i Slovenien 24–29/30 juli. Temat är “Challenges for european teachers: gender – sexuality – education.”

Detta tema angår inte bara lärare utan även föräldrar och andra som träffar unga människor. Föreläsarna kommer att ta upp vilka faror en ”aggressiv genusideologi” medför och hur kyrkan, evangeliet och bönen kan ge stöd.

Konferensen pågår i sex dagar med möjlighet att delta i en längre utflykt under en extra dag. Kostnaden för konferensen inklusive boende och måltider är 450 euro i enkelrum och 400 euro per person i dubbelrum. Utflykten, inklusive den extra natten, kostar 110 euro i enkelrum och i 100 euro per person i dubbelrum.

Utflykten den 30 juli går till Soĉa-dalen, till ett museum över första världskriget i Kobarid och en båtutflykt på Most na Soĉi-sjön.

Om du är intresserad av att delta, kan du läsa mer på siesc.eu eller ta kontakt med mig via e-post, karin.ambjorn@gmail.com. Sista anmälningsdag är den 12 juni.

Karin Ambjörn

 

Få nya artiklar på Kristen Livsgrund via e-post

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om tidningen

Kristen Livsgrund har fokus på hem, skola och samhälle. Tidningen grundades 1885 och hette då Folkskolans Vän.

Ansvarig utgivare och redaktör: Stefan Karlsson. Utges av Riksförbundet Kristen Fostran (RKF). Kontakt: se uppgifter längst ned på sidan.

Nya artiklar via e-post:
Share via
Copy link
Powered by Social Snap