Kristet europeiskt möte för lärare
15 april 2023

I slutet av juli arrangeras en konferens tillsammans med den den europeiska kristna lärarorganisationen SIESC – European Federation of Christian Teachers. Sådana möten brukar hållas årligen men det har aldrig tidigare varit i Sverige.

Deltagare måste anmäla sig senast den 12 juni, så lägg detta datum på minnet.

En rad högintressanta talare – Per och Therese Ewert, Anders Dunemyr och Ulrica Erlandsson – kommer att medverka på konferensen som startar måndag 24 juli och avslutas lördag 29 juli. Även den katolske biskopen, kardinal Anders Arborelius, gästar mötet. Läs mer om talarna

Platsen är Strömma naturbrukscentrum i Sätila, drygt fyra mil utanför Göteborg.

På skolan erbjuds möjlighet till övernattning med helpension inklusive måltider med ett mycket förmånligt paketpris för deltagare som stannar under hela konferensen.

Det finns även möjlighet att komma som dagbesökare en eller flera dagar och då endast betala för föreläsning, fika och lunch.

Ta vara på detta unika tillfälle att fördjupa dig i aktuella frågor om skola och föräldraskap samt träffa andra lärare och skolintresserade från Sverige och andra länder.

Viktigt: Anmälan till konferensen görs senast 12 juni till UllaCarin Dahl Rolfö. All information om program, anmälan och priser finns på konferensens egen hemsida.

LÄS MER: Landet som glömde Gud

LÄS MER: Barn måste få redskap att närma sig livsfrågorna

LÄS MER: Träffades i Paris inför sommarens konferens

 

0 kommentarer

Om tidningen

Kristen Livsgrund har fokus på hem, skola och samhälle. Tidningen grundades 1885 och hette då Folkskolans Vän.

Ansvarig utgivare och redaktör: Stefan Karlsson. Utges av Riksförbundet Kristen Fostran (RKF). Kontakt: se uppgifter längst ned på sidan.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap